AK Partililer iş dünyası buluştu: Enflasyon muhasebesi konuşuldu mu?

AK Partililer istişare toplantısında iş dünyasıyla bir araya geldi. Toplantıda iş dünyasının tepki gösterdiği Enflasyon muhasebesinin konuşulup konuşmadığı merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

AK Partililer iş dünyası buluştu: Enflasyon muhasebesi konuşuldu mu?

Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Milletvekilleri Hulusi Akar, Sayın Bayar Özsoy, Murat Cahit Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm düzenlenen istişare toplantısında Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Mimarsinan OSB Başkanı Lütfi Çarşıbaşı ile bir araya geldiler. 
Toplantıda geçtiğimiz günlerde Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Kayseri OSB başkanlarının yazılı birer açıklama ile tepkilerini dile getirdikleri ve ‘haksız vergi’ olarak adlandırdıkları enflasyon muhasebesi konusunun gündeme gelip gelmediği merak konusu oldu.