AK Partililer'in akın ettiği düğün!

AK Parti'nin Özel Kalem Müdürü dünya evine girdi. Düğüne AK Parti yönetimi, belediye başkanları akın etti…Detaylar Kayseri haber bülteninde...

AK Partililer'in akın ettiği düğün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri’de uzun süreden beri Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Mehmet Sevenay dünya evine girdi. Sevenay, Gülden Kıraç ile hayatını birleştirdi.
AK Partililer'in akın ettiği düğün!Genç çiftin düğünü siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Düğüne AK Parti yönetimi akın etti. Vali Gökmen Çiçek’in de katıldığı düğünde çiftçin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç kıydı. 
AK Partililer'in akın ettiği düğün!Kıyılan nikahın ardından, nikah şahitleri arasında yer alan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, evlilik cüzdanını geline verirken, çifte mutluluk dileklerini iletti.
AK Partililer'in akın ettiği düğün!AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de, “Teşkilatımızda uzun yıllardır görev yapan değerli kardeşimiz Mehmet ile Gülden hanımefendinin nikah akidlerine katılarak mutlu anlarına şahitlik ettik. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim” açıklaması yaptı. 
AK Partililer'in akın ettiği düğün!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da çifte mutluluk dileklerini iletti. Büyükkılıç, "Kıymetli kardeşimiz Mehmet ile Gülden kızımızın nikah akidlerini gerçekleştirdik. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Sevenay ve Kıraç ailelerini de tebrik ederim" dedi.

AK Partililer'in akın ettiği düğün!