AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde dikkat çeken karşılama. Daha önce siyasilerin kurbanlarla, konfetilerle, meşalelerle karşılandığı görüldü ama karpuzla karşılandığı kentte ilk kez görüldü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Partili vekile karpuzlu karşılama. Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde ortaya ilginç bir görüntü çıktı. AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Yeşilhisar ilçesine giderek, bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Yeşilhisar’da AK Parti Yeşilhisar ilçe Başkanlığını da ziyaret eden Cıngı’ya karpuzlu karşılama dikkat çekti.

AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!

Vekile Yeşilhisar’da Karpuzlu karşılama dikkat çekti

AK Partili gençler ellerindeki karpuzlarla Cıngı’yı karşıladı. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve partinin ilçe yöneticilerinin de yer aldığı görüntülerde Cıngı’ya karpuzlarla ilgili bilgi verildiği görüldü. AK Partili vekil Cıngı da elindeki karpuzla ilginç bir görüntüyü beraberinde getirdi. Bu görüntü dikkat çekerken, ‘Tasarruf tedbirleri kapsamında bu kez kurbanlı değil karpuzlu karşılama’ şeklinde bazı esprili yorumları da beraberinde getirdi.

AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!

AK Partili vekilden Yeşilhisar’ın karpuzu mesajı

Diğer yandan AK Partili vekil Cıngı, Yeşilhisar ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada karpuz vurgusu da yaptı. 
İlçede son yıllarda yetiştirilen ve aynı zamanda yöresel ürünler pazarında da tezgahlara konan karpuzlar dikkat çekerken, Cıngı, Yeşilhisar’ın ‘karpuzuyla da Kapadokya’nın bir parçası olduğunu’ paylaştı. 

AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!

Meselelere çözüm üretmek adına birlikte hareket edeceğiz

AK Partili vekil Murat Cahit Cıngı, ‘Yeşilhisar karpuzu, kayısısı, kirazı, Soğanlısı, Erdemlisi, Güzelözü, Başköyü ile Kapadokya’nın harika bir parçası. Belediye Başkanımız sayın Halit Taşyapan, AK Parti İlçe Başkanımız sayın Hasan Bedirhanbeyoğlu, Ziraat Odası Başkanı sayın Murat Demirel ve teşkilat mensuplarımızla ilçemizin meselelerine çözüm üretmek ve geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek üzere hep birlikte hareket edeceğiz’ dedi.

AK Partili vekile Kayseri'de karpuzlu karşılama!

Yeşilhisar ilçesinde kurulan yöresel ürünler pazarında karpuzlar da tezgahlardaki yerini aldı. AK Partili Murat Cahid Cıngı, sosyal medya paylaşımında 'Yeşilhisar Karpuzuna' yönelik vurgusuyla dikkat çekti.