AK Partili vekilden yeni Müdür açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, kentin yeni Müdürü Rifat Genç'i ziyaret etti. Özsoy, yeni müdürle ilgili olarak, 'Bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekilden yeni Müdür açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de uzun süre İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü olarak görev yapan ve Ağustos ayı başında Balıkesir’e atanan Osman Atsız'ın yerine gelen isim belli oldu. Daha önce Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapan ve aslen Kayserili olan 42 yaşındaki Rifat Genç Kayseri'ye atandı. Genç daha öncede Kayseri'de farklı görevlerde bulunan bir isim.

Görevi layıkıyla yerine getirecektir

Diğer yandan yeni Müdür Genç'i, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ziyaret etti. Genç'le bir süre görüşen Özsoy, 'Rıfat Genç’in bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır' dedi.

AK Partili vekilden yeni Müdür açıklaması

İlimizin mevcut durumu ve gelecek planları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk

Özsoy, 'Kayseri ilimize yeni atanan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Rıfat Genç’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Ziyaretimizde, afet yönetimi ve acil durumlara hazırlık konularında ilimizin mevcut durumu ve gelecek planları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Rıfat Genç’in bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyor, şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.