AK Partili Vekilden yeni Başkan'a ziyaret

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurul ve Seçimleri geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Seçimi Murat Tolga Özsoy kazanırken, yeni başkana tebrik ziyaretleri başladı. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

AK Partili Vekilden yeni Başkan'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Barosu Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 12-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Başkanlık için 4 aday yarışırken, seçimi Murat Tolga Özsoy kazandı. 

AK Partili Vekilden yeni Başkan'a ziyaret

Yeni Başkan Özsoy’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, AK Parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Özsoy’a bir ziyaret gerçekleştirdi. 

AK Partili Vekilden yeni Başkan'a ziyaret

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Özsoy, şu ifadeleri kullandı; “Kendisini bu önemli ve onurlu görevinden dolayı gönülden kutluyor, hukukun üstünlüğünü savunmak ve adaleti tesis etmek adına üstleneceği bu sorumlulukta başarılar diliyoruz. Barolar, hukuk sistemimizin en önemli yapı taşlarından biridir. Adaletin tecellisinde ve savunma hakkının korunmasında baroların üstlendiği rol, demokrasimizin ve hukuk devletimizin teminatıdır. Bu bilinçle, Sayın Başkan’ın, baromuzun güçlü geleneklerini daha da ileri taşıyacağına olan inancımız tamdır. Bizler de AK Parti ailesi olarak, adaletin sağlanması, hukukun üstünlüğü ve toplumsal barışın korunması yönünde atılacak her adımda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Kayseri Barosu’nun Sayın Başkan öncülüğünde, hukuk camiamız için başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy’a yeni görevinde üstün başarılar diliyor, Kayseri Barosu'na ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”