AK Partili Vekilden Kayseri'de TOKİ denetimi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, ilçe ziyaretlerine İncesu ile devam etti. Milletvekili Çopuroğlu, ilçe ziyareti kapsamında TOKİ tarafından yapımı devam konutları da inceledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Partili Vekilden Kayseri'de TOKİ denetimi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun be kez durağı İncesu ilçesi oldu. Milletvekili Çopuroğlu, burada ilçeye bağlı Garipçe Mahallesi'nde yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 190 konutluk inşaat alanını da gezdi. 

'Bitmeye yaklaşmış'

Çopuroğlu'na ziyareti sırasında Kaymakam Ömer Said Karakaş, Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve ilçe başkanı eşlik etti. Çalışmaları inceleyen Çopuroğlu, "Gördüğümüz şu ki; maşallah inşaat hızla ilerlemiş ve bitmeye yaklaşmış. Güzelde bir işçilik verilmiş. Dokuya uygun, atmosfere uygun inşaatlar yapılıyor. Toplam 190 konut, 3 dükkan, 2 tane de kapıcı dairesi olduğu bilgisi var. Buraya güzel bir mahalle kuruluyor. 2025 yılında burada yeni yerleşimlerin hayata geçtiğiniz hep birlikte göreceğiz. TOKİ buraya söz verdi, 190 konut 2025 belki de ilk yarısında ev sahiplerini, misafirlerini ağırlayacak. Burası da bir cazibe merkezi olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Oturanlara da şimdiden hayırlı olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Partili Vekilden Kayseri'de TOKİ denetimi

‘Ben yok biz varız’

TOKİ konutlarına ilişkin bilgiler veren Başkan İlmek, "Uzun zamandır hayal ettiğimiz konutlarımız ayağa dikiliyor. Millet istedi devlet yapıyor. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde TOKİ’ler çalışmaya devam ediyor. İncesu’da yaklaşık 3 bin 500 konutumuz, 8 etabımız var bu da 9’ncu etabımız olacak. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde TOKİ çalışmalarımız devam edecek. Ben hep şunu söylüyorum, ‘Ben yok biz varız’. Biz TOKİ konutlarımızı yapmaya devam edeceğiz ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Hep beraber daha güzel İncesu’yu inşa edeceğiz." diye konuştu.