AK Partili Vekilden İl Müdürüne ziyaret

Kayseri'nin çiçeği burnunda Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'e hayırlı olsun ziyaretleri başladı. İlk ziyaret AK Partili vekilden geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Partili Vekilden İl Müdürüne ziyaret

Temmuz ayının son gününde Kayseri'de eğitim camiasında önemli bir değişiklik yaşanmış Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'nin yerine Milli Eğitim Bakanlığı'nda Milli Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Coşkun Esen atanmıştı. Atama kararının ardından kente gelen Müdür Esen, ilk olarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ardından Kartal Şehirliği’ni ve devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etmişti. 

Diğer yandan Esen’e de hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Bu çerçevede AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Esen’i makamında ziyaret etti. İkili bir süre görüştü. Görüşmenin ardından bir paylaşım yapan Milletvekili Özsoy, “İlimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Coşkun Esen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüze nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.