AK Partili Vekilden Ankara'da önemi temaslar! İşte masadaki konular

TBMM'nin yeni yasama dönemi ile birlikte ziyaretlerini artıran AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Ankara'da ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Milletvekili Özsoy, kimlerle neden görüştü? Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

AK Partili Vekilden Ankara'da önemi temaslar! İşte masadaki konular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, yeni yasama dönemi ile Ankara’daki temaslarına hız verdi. Dün Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Veysel Tunçez’i Milletvekili Özsoy’un bugünkü durağı Tarım ve Orman Bakanlığı oldu. 

Özsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin’i, Hassas Alanlar Daire Başkanı Mehmet Özdemir’i ve Milli Parklar Başkanı Erol Kuru’yu makamlarında ziyaret etti. 

AK Partili Vekilden Ankara'da önemi temaslar! İşte masadaki konular

Ziyarette neler konuşuldu?

Özsoy ziyaretinde, kentin sulak alanlar ve milli park alanlarına ilişkin taleplerini iletti. Ayrıca, bölgenin doğal zenginliklerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Özsoy, “Milli Parklar Genel Müdürümüz başta olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşlarına nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.