AK Partili vekil Özsoy: Yeniden gönüllere girmeye çalışmamız lazım

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, zorlu bir seçim süreci atlattıklarını ifade ederek, 'Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalı ve gönüllere girmeye çalışmamız lazım' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil Özsoy: Yeniden gönüllere girmeye çalışmamız lazım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde alınan sonuçlara yönelik dikkat çeken değerlendirmeler sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ‘İlk defa ikinci parti olduk’ açıklaması yaparken, partinin İl Başkanı Fatih Üzüm ise oylardaki düşüşü vatandaştaki kafa karışıklığına bağladı. Üzüm ayrıca ‘Toparlarız’ ifadelerini de kullandı. 

Ak Partili vekil Özsoy: Yeniden gönüllere girmeye çalışmamız lazım

Gönüllere girmeye çalışmamız lazım

Seçim sonuçlarına yönelik bir değerlendirme de AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy’dan geldi. Özsoy, zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini söyledi. AK Partili vekil Bayar Özsoy, yeniden vatandaşın gönlüne girmek için çalışmaları gerektiğine vurgu yaparak, ‘Zorlu seçim süreci atlattık. Bugünden itibaren yarın seçim olacakmış gibi çalışmamız lazım. Gönüllere girmeye çalışmamız lazım. İnşallah bundan sonraki süreçte hep beraber milletin gönlüne gireceğimizi düşünüyorum’ diye konuştu. 

Ak Partili vekil Özsoy: Yeniden gönüllere girmeye çalışmamız lazım

Vatandaşın bayramını kutladı

Özsoy, ayrıca vatandaşların da bayramını kutladı ve şu ifadeleri kullandı: Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan herkese sağlık ve esenlikler niyaz ediyorum.