AK Partili vekil, Özhaseki'den helallik istedi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün yaptığı açıklamada Bakanlık görevini bıraktığını dile getirmişti. Özhaseki, bugün görevi daha önce devraldığı isme yani Murat Kurum'a devretti. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Özhaseki'den helallik istedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil, Özhaseki'den helallik istedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla çıkan atama kararının ardından görevini bugün Murat Kurum'e devretti. Bakanlık'ta devir teslim töreni yapıldı. 

AK Partili vekil, Özhaseki'den helallik istedi!

Devir teslim töreni sonrası Özhaseki, 'Bakanlık görevini Murat Kurum kardeşime devrettik. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun. Şehirlerimiz ve ülkemiz için bizlere hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Yine süreçte gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediyesi'nde de uzun süre birlikte mesai yaptığı Özhaseki'den helallik istedi. 

AK Partili vekil, Özhaseki'den helallik istedi!

AK Partili vekil Cıngı'dan Özhaseki mesajı

Özhaseki'nin bu yöndeki açıklamalarının ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Özhaseki'den helallik istedi. Milletvekili Cıngı, 'Sn Bakanım, 30 yıldır Kayseri ve ülkemize farklı makamlarda yaptığınız hizmetlerden dolayı  şükranlarımızı sunuyoruz. Eminiz bundan sonra da yine insanımız ve memleketimiz için fayda üretmeye devam edeceksiniz. Siz hakkınızı helal edin. Sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz' mesajı paylaştı. 

AK Partili vekil, Özhaseki'den helallik istedi!