AK Partili Vekil, Bakanı neden ziyaret etti?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Ankara'daki ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Özsoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili Vekil, Bakanı neden ziyaret etti?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) yeni yasama dönemi ile Ankara’daki temaslarına hız verdi. Geçtiğimiz hafta da Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Milletvekili Özsoy, bugün de ziyaretlerini sürdürdü.

Özsoy ilk olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. Ziyarette neler konuşulduğu merak konusu olurken Özsoy, “Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği ve şehrimize göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı sayın bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ardından Özsoy yeni atanan Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Özsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Emniyet Genel Müdürümüze nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 


AK Partili Vekil, Bakanı neden ziyaret etti?