AK Partili vekil an itibariyle bir ilke imza atıyor: Heyecanlıyım

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, imzayı attı. Bir ilke imza attığını belirten ve heyecanlı olduğunu dile getiren Çopuroğlu, imzayı attığı belgeyi parti grubuna teslim edecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili vekil an itibariyle bir ilke imza atıyor: Heyecanlıyım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafla ilgili Çopuroğlu, heyecanlı olduğunu dile getirdi. 

İmzalayacağı belgeyi parti grubuna teslim edeceğini duyuran AK Partili vekil, şu ifadeleri kullandı: Heyecanlıyız. İlk kanun teklifimizi grubumuza teslim ediyoruz. Diğer yandan Çopuroğlu'nun yivsiz pompalı tüfekler konusunda bir süredir üzerinde çalıştığı teklifi parti grubuna sunacağı öğrenildi.Çopuroğlu, bir süredir yaşanan acı olaylara dikkat çekerek, yiivsiz (pompalı) tüfeklerin satışının zorlaştırılması için mücadele veriyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, bireysel silahlanmanın önlenmesine yönelik örnek bir çalışmaya imza atıyor. Acı olayların yaşanmaması için harekete geçen Çopuroğlu, son günlerde meydana gelen ateşli silah ile cinayet ve yaralamalara karşı Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) 'Bireysel Silahlanmada şartların ağırlaştırılmasına' yönelik önerge vereceğini daha önce duyurmuştu. Çopuroğlu, bireysel silahlanmanın kontrolsüz yükselişinin toplumsal huzuru bozduğunu da ifade etmişti.