AK Parti Milletvekili Nergis'ten 'Cımbızlama' tepkisi!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen AK Parti Milletvekili Nergis, kendisine karşı 'Algı operasyonları yapıldığını' iddia etti.

AK Parti Milletvekili Nergis'ten 'Cımbızlama' tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, kadına yönelik şiddete karşı sıfır tolerans ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek,  son günlerde gündeme gelen açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. “Cımbızla seçilmiş cümlelerin kastedilenlerin çok dışında,  çarpıtılarak kullanılması kamuoyunda tamamen yanlış anlaşılmalara sebep olan algı operasyonundan başka bir şey değildir” diyen Nergis, “Şiddete kurban edilen her insan bizim için kıymetlidir” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KEFEK Komisyonu Başkanvekili olarak 2018 yılından beri Kadın Hakları, Fırsat Eşitliği, Kadına Şiddet konuları üzerinde hassasiyetle çalışma yürüttüğünü dile getiren AK Parti Milletvekili Hülya Nergis, “Her kadın gibi kadına yönelik şiddet her zaman kırmızı çizgim olmuştur. Ayrıca zarar gören her can elbette bizim için vazgeçilmezdir. Şiddete kurban edilen her insan bizim için kıymetlidir. Son günlerde Gündem olan, konuşmalarımdan, adeta cımbızla seçilmiş cümlelerin kastedilenlerin çok dışında,  çarpıtılarak kullanılması kamuoyunda tamamen yanlış anlaşılmalara sebep olan algı operasyonundan başka bir şey değildir. Nitekim iktidarımız döneminde kadına şiddetle alakalı çalışmalarımız, her zaman sıfır tolerans ilkesiyle yürütülmüştür. Her platformda konu ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları ve icraatlarımızı dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.Bugüne kadar atılan adımlar ve yapılan yasal düzenlemeler bu konudaki hassasiyetimizin  göstergesidir” şeklinde konuştu.