AK Partili Başkan Ülkü Ocakları'nda

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ülkü ocaklarını neden ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde...

AK Partili Başkan Ülkü Ocakları'nda
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimleri için partilerde hazırlıklar sürüyor. Adaylar çarşı, esnaf ve kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Mustafa Yalçın’dan dikkat çeken bir ziyaret geldi. 

Başkan Yalçın,  AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç ve Talas Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mustafa Önal ile birlikte Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Yalçın’ı İl Başkanı Halit Yağmur karşıladı. Ziyarette yerel seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunurken, Talas'ın geleceği için işbirliği ve dayanışma konuları da gündeme geldi.

AK Partili başkan Ülkü Ocakları'nda

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Yalçın, “AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç ve Talas Ülkü Ocakları Mustafa Önal ile birlikte Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur'u ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’ ifadelerine yer verdi. 
Yalçın misafirperverliklerinden dolayı Yağmur’a teşekkür etti.