AK Partiden hediyeli çekiliş... Bakın 15 kişi ne kazanacak?

AK Partiden hediyeli çekiliş... Bakın 15 kişi ne kazanacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Teşkilatından sosyal medyada takip ve paylaşım beğeni  çağrısı. Takip ve beğeni yapan 15 kişiye hediye var.
 
AK Parti Kayseri İl teşkilatından yapılan açıklamada partinin sosyal medya hesaplarını takip eden ve aynı zamanda bu hesaplardan yapılan paylaşımları beğenen 15 kişiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli resminin hediye edileceği duyuruldu.
AK Parti Kayseri İl teşkilatından sosyal medya çağrısı. Parti sosyal medyada hesapları takip edip, paylaşımları beğenenler arasında çekiliş yapacak. Yapılan çekilişte de 15 kişiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli resminin hediye edileceği ifade edildi.
 
Çekiliş sonuçları, yani Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çerçeveli resmini kazananlar ise 10 Temmuz’da kamuoyuna açıklanacak.  Partinin Kayseri İl teşkilatına ait sosyal  medya hesaplarında bu konuda duyuru yapıldı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı, “Değerli Takipçilerimiz; paylaşımlarımızı beğenip takip etmeniz bizi memnun edecektir. Bu paylaşımı beğenip, sayfamızı takip eden kişiler arasında çekilişle 15 takipçimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli resmi hediye edilecektir. Çekiliş sonucu (10.07.2019) tarihinde sayfamızda ilan edilecektir.” Diğer yandan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da bu yönde yapılan çağrıyı sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaştı.
Haber: Cafer ZENGİN