AK Parti'ye seçim öncesi verilen vaadi hatırlattı: Kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, AK Parti'ye seçim öncesi verilen sözü hatırlattı. Arıkan, 'Genel seçimlerde vaat edilen mülakatsız atama sözü maalesef hâlâ yerine getirilmemiştir' diyerek, çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'ye seçim öncesi verilen vaadi hatırlattı: Kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, AK Parti'ye seçim öncesinde verilen mülakat sözünü hatırlattı. Arıkan, iktidara çağrıda bulunarak, 'Gençlerimizin emeğini ve umudunu kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz' dedi.

AK Parti'ye seçim öncesi verilen vaadi hatırlattı: Kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz

Arıkan: Yarınlarımızın mimarı gençlerimizin emeği heba edilemez

Saadet Partili Arıkan, açıklamasında 'Milyonlarca gencimizin beklentisini bir kez daha yineliyor ve liyakatin esas alındığı bir sistemin inşa edilmesi gerektiğini hatırlatıyoruz. Yarınlarımızın mimarı gençlerimizin emeği heba edilemez. İtaat ve sadakate göre değil, verilen emeğe ve liyakate göre atama yapılması bir hukuk devletinin gerekliliğidir. Bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin emeğini ve umudunu kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz' dedi. 

Onlarca milyar TL kazanan şirketlerden alınmayan vergiler eve ekmek götürme derdinde olan insanlarımızdan alınmaktadır

Diğer yandan ekonomide yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Arıkan, 'Yıllardır yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapacak projeleri hayata geçiren iktidarın vergi politikası da ne acıdır ki aynı anlayışla uygulanmaktadır. Onlarca milyar TL kazanan şirketlerden alınmayan vergiler asgari ücretliden, memurdan ve eve ekmek götürme derdinde olan insanlarımızdan alınmaktadır.  Her fırsatta vergiyi tabana yayacağını söyleyen ekonomi bakanına sormak istiyorum; siz şirketlere mi yoksa aziz milletimizin çıkarına mı hizmet ediyorsunuz?' diye sordu.

Faiz lobilerine ve rant odaklarına aktardığınız paralar insanımızın alınteri, tüyü bitmemiş yetimlerin rızkıdır

'Sildiğiniz 660 milyar TL'lik vergi, yarını görme umudunu yitirmiş insanımızın hakkıdır. Faiz lobilerine ve rant odaklarına aktardığınız paralar insanımızın alınteri, tüyü bitmemiş yetimlerin rızkıdır' diyen Arıkan, 'Bu düzende ne enflasyon düzelecek ne de faiz düşecektir. Çünkü amaç yaşanabilir bir Türkiye değil, belli odakların insanımızın emeğini daha çok sömürmesidir. Bu gidişata son verecek olan elli yıllık tecrübeye sahip Milli Görüş anlayışıdır. Üretimi, teknolojiyi, alinterini ve insanımızı önceleyerek adil bir bölüşümü mümkün kılacağız. Necmettin Erbakan Hocamızın ülkemize yaptığı hizmetler, bu topraklarda tekrar hayata geçecektir' dedi.