AK Parti'ye seçim müjdesi göndermesi: Seçim olursa söz…Ben yemem, siz yerseniz!

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, iktidara 'seçim müjdeleri' göndermesi ile dikkat çekti. Yücel, 'Hızlı trenin 2015 yılında Kayseri'de temelinin atılacağının' açıklandığı gazete haberinin küpürünü de paylaştı.

AK Parti'ye seçim müjdesi göndermesi: Seçim olursa söz…Ben yemem, siz yerseniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’ye gönderme yapan ve Kayseri’de her seçim söz verilen bazı başlıkları hatırlatan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, “Seçim olursa söz, yine söz.. Ben yemem siz yerseniz” dedi. Yücel, şu ifadeleri kullandı: Gelişmiş şehrimiz Kayseri de, Şehirler arası otoban, Şehir merkezi, havalimanı arası raylı sistem, hızlı tren, hayvancılık ve tarım desteği, organize sanayi teşvik desteği, unutulmuş sanmayın.  Seçim olursa söz, yine söz.. Ben yemem siz yerseniz” 
“HIZLI TREN MÜJDESİ” BAŞLIKLI HABER İLE GÖNDERME YAPTI
İyi Partili Kazım Yücel, ayrıca AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel’in, hızlı tren ile ilgili 2015 yılında yaptığı açıklamanın yer aldığı “Hızlı tren müjdesi” başlığıyla  “Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesinin ihalesi 2015’te yapılacak, temeli atılacak” şeklindeki haberi de paylaştı.