AK Parti'ye katıldılar!

AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Teşkilatı (ÜNİAK) çalışmalarını üniversitelerde de yürütüyor. ÜNİAK'ın yaptığı faaliyetlerin ardından partiye katılan yeni üyeler, AK Parti il yönetimini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, yeni üyeleri 'Işık saçanlar' olarak nitelendirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'ye katıldılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de yeni üye kazandırılmasına yönelik çalışmalar parti teşkilatlarında devam ediyor. Kısa adı ÜNİAK olan AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Teşkilatı da bu çerçevede çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

AK Parti'ye katıldılar!

Ziyarette Büyükkılıç da yer aldı

AK Parti'nin üniversite teşkilatının yaptığı faaaliyetlerin ardından partiye katılan genç üyeler, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm'ü ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yer aldı. 

AK Parti'ye katıldılar!

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm: Işık saçanlar

Gençlerle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, partiye katılan öğrencileri 'Işık saçanlar' olarak nitelendirdi. Üzüm, 'ÜNİAK teşkilatımızın enerji ve heyecan dolu, gözlerinden ışık saçan yeni üyeleri bizleri ziyaret etti. Geleceğimizin teminatı olan bu gençler, ülkemize ve milletimize olan inançlarıyla hem bizlere hem de birbirlerine güç veriyor. Böyle pırıl pırıl zihinlerin bir araya gelmesi, bizlere yarının daha parlak ve umut dolu olduğunu bir kez daha gösterdi. Yeni tanıştığım, gönülleri güzelliklerle dolu değerli kardeşlerime hayatlarında yürekten başarılar diliyorum' diye konuştu.

AK Parti'ye katıldılar!