AK Parti ve MHP'nin Talas'ta Çakıroğlu buluşması

AK Parti ve MHP'nin Talas'ta Çakıroğlu buluşması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak’ın, bir süre önce Ege Üniversitesi’nde terör örgütü yandaşlarınca şehit edilen üniversite öğrencisi  Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Talas’ta bir parka isminin verilmesi konusunda da açıklama yaparak, “Bize şeref namus sözü verenler bu konuyu bir düşünsünler.” İfadelerini kullanmıştı.

 Çolak’ın bu yöndeki tepkisinin ardından beklenen adım atıldı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,  şu ifadeleri kullandı: “Talas Belediye Başkanı Sayın Mustafa Palancıoğlu’nun davetine icabet ederek İl Başkanımız Serkan Tok,Talas İlçe Başkanımız Mehmet Akbulut,Ülkü Ocaklarımızın İl Başkanı Volkan Çolak,önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Ak Parti İlçe Başkanı Kerem Ekici ile birlikte istişare toplantısı yaparak Ege Üniversitesi’nde 3 yıl önce terör örgütü üyelerince katledilen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin isminin Talas'ta bir parkımıza verilmesine ilişkin karar aldık. Aldığımız karar hayırlı olsun. Allah Şehit kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin.”

 “FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU PARKININ AÇILIŞINI KARARLAŞTIRDIK”

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volan Çolak ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: Kıymetli vekilim @baki.ersoy beyefendinin öncülüğünde İl Başkanımız @serkann.tokk Talas İlçe başkanımız Mehmet Akbulut beyefendilerle beraber eski Bakanımız Taner Yıldız, Akp millet vekilimiz İsmail Tamer, Talas Belediye başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi belediye başkanı Menduh Büyükkılıç beyefendilerle öğle yemeğinde buluşarak kahvemizi Palancıoğlu beyefendinin makamında içtik. 20 Şubat 2019 da yapımı tamamlanan Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkının açılışını kararlaştırdık.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Çolak: Söz verenler nerede?

Haberin detayları için TIKLAYIN