AK PARTİ VE MHP ARASINDA HEDİYE DÜELLOSU!

AK PARTİ VE MHP ARASINDA HEDİYE DÜELLOSU!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büüyükkılıç’ın , ilçe ziyaretlerinde MHP’li Belediye Başkanlarına Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli fotoğrafını hediye etmesinin ardından MHP’den de karşı atak geldi. İl Başkanı Serkan Tok ve Milletvekili Baki Ersoy, Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, partilerinin Lideri Devlet Bahçeli için yazılan kitabı hediye etti.

AK Parti cephesi bir süre önce Pınarbaşı ve Sarız ilçe ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkalarına hem Bahçeli ile Erdoğan’ın tokalaşma hem de Erdoğan’ın tek yer aldığı çerçeveli fotoğraf hediye etmişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından MHP’de bu hediyeyi karşılıksız bırakmadı ve kısa süre içinde yani jet hızıyla karşılık verdi. MHP İl Başkanı Serkan Tok ve partinin Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, “Lider Devlet Bahçeli” kitabı hediye etti. Yaşanan bu gelişme ile birlikte iki parti arasında adeta hediye düellosu yaşandı.

“LİDER DEVLET BAHÇELİ’ İSİMLİ KİTABI HEDİYE ETTİLER”

Bu konuda açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Sayın Baki Ersoy'u ve Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'u belediyemizde misafir ettik. Ziyaretlerinde Sayın Tok, Bilgehan Gültekin tarafından yazılan ‘Lider: Devlet Bahçeli’ isimli kitabı hediye etti. Nazik ziyaretleri için Sayın Ersoy ve Sayın Tok'a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“KİTABI SAYIN BÜYÜKKILIÇ’A TAKDİM ETTİK”

MHP İl Başkanı Serkan Tok da, ziyarete ve hediyeye ilişkin olarak, “Kıymetli Büyüğümüz Genel Başkanımızın adına yeni çıkmış olan ‘Lider Devlet Bahçeli’ isimli kitabı Milletvekilimiz Baki Ersoy Bey İle Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç Beye takdim ettik.” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN

 

AK Parti’den MHP’li başkanlara hediye!

Haberin detayları için TIKLAYIN