AK Parti'nin A takımında iki Kayserili yer buldu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK'da Kayseri'den kimin yer alacağı sorusu yanıtını buldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

AK Parti'nin A takımında iki Kayserili yer buldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda devam ederken, en çok merak edilen konu Kayseri’den kim yada kimlerin 110 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda yer alacağıydı? Kongre devam ederken paylaşılan liste ile bu soru yanıtını buldu. Daha önce Mehmet Özhaseki’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı olarak yer aldığı listeye bu kez AK Parti’nin önemli isimlerinden Mustafa Elitaş yer aldı.

AK Parti listesinde tek Kayserili

Daha önce milletvekili, grup başkanvekili ve ekonomi bakanı olarak görev alan Elitaş’ın MKYK içinde hangi göreve getirileceği ise gönümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

AK Parti’nin A takımına giren ikinci Kayserili ise Emir Yasin Kekeç oldu. 1992 Kayseri Doğumlu Emir Yasin Kekeç, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun. 2014 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak görev alan Kekeç, 2021 yılında da Gençlik Kolları MKYK üyesi oldu.

AK Parti'nin A takımında iki Kayserili yer buldu
AK Parti’nin 110 kişilik MKYK’sı şu isimlerden oluşuyor. 

AK Parti listesinde tek Kayserili