AK Parti Milletvekili Tamer'den dikkat çeken zam çıkışı: Onlara da var onlara da!

Sağlık camiasında hekimlerin özlük haklarıyla ilgili düzenlemeye yönelik tartışma sürerken, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer'den dikkat çeken bir açıklama geldi!

AK Parti Milletvekili Tamer'den dikkat çeken zam çıkışı: Onlara da var onlara da!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’nin aynı zamanda doktor olan Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Meclis’te yaptığı konuşmada sağlık çalışanları arasında ayrım yapılmaması gerektiğini belirterek, “Sağlık bir bütün olarak değerlendirilmelidir” dedi.
“BU ZAM SAĞLIK SEKTÖRÜ AÇISINDAN YETERLİ DEĞİL”
Doktorların özlük haklarında yapılan düzenlemelere yönelik olarak Meclis’te söz alan Göker, “Tüm partililerin ortak kararıyla ihdas edilen bir kanun teklifi geçirdik ve pandeminin kahramanı sağlıkçılarımıza ücret iyileştirmesi yaptık. Öncelikle, meslektaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum, bu gerekli bir şeydi. Yalnız sadece doktor ve diş hekimlerine yapılan bu zam sağlık sektörü açısından yeterli değildir. Ebesiyle, hemşiresiyle, sağlık memuruyla, teknisyeniyle, temizlik görevlisiyle, oradaki memuruyla veya tıbbi sekreteriyle sağlık hizmeti bir bütün olarak arz edilir” ifadelerini kullandı. 
TAMER’DEN DİKKAT ÇEKEN YANIT
CHP’li Göker’in bu yöndeki açıklamalarına Meclis’te oturduğu yerden yanıt veren AK Parti’nin Doktor Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in kullandığı ifade ise dikkat çekti. Tamer, “Onlara da var onlara da; onlara da yapacağız” dedi.