AK Parti Milletvekili Nergis'ten ekonomi yorumu: Bazı şeyleri biz bilmiyoruz, her şey bize açık değil..!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, ekonomide yaşanan sorunlar ve dövizde yaşanan dalgalanmalarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Nergis'ten ekonomi yorumu: Bazı şeyleri biz bilmiyoruz, her şey bize açık değil..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

"Merkez Bankası’nda yaşananlar sebep olabilir, ama ben bu konulardan pek anlamam” diyen Milletvekili Hülya Nergis, “Bazı şeyleri biz bilmiyoruz. Her şey bize açık değil. Mutlaka Cumhurbaşkanımızın, bu konudaki yetkililerin bizim bilmediğimiz şeyleri bildiği aşikar. Onların bildiğini biz bilmiyoruz ama biz sadece yorum getiriyoruz” ifadelerini kullandı. Katıldığı bir televizyon programında AK Parti kongre sürecine dair de açıklamalar yapan AK Parti Milletvekili Nergis, “Değişim önemli. Yeni rüzgâr, yeni insanlar, yeni yüzler partiye güç katar” dedi.
Ekonomide yaşanan sorunlara yönelik de açıklama yapan Nergis, “Bazı şeyleri bilmiyoruz, her şey bize açık değil” sözleriyle dikkat çekti. 

“ONLARIN BİLDİĞİNİ BİZ BİLMİYORUZ, AMA BİZ SADECE YORUM GETİRİYORUZ”

Dövizdeki dalgalanma ve diğer yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendiren Milletvekili Nergis, şu ifadeleri kullandı: Merkez Bankası sebebi olabilir. Ben bu konulardan çok anlamam. Yorum yapıyorum sadece. Bazı şeyleri biz bilmiyoruz. Her şey bize açık değil. Mutlaka Cumhurbaşkanımızın, bu konudaki yetkililerin bizim bilmediğimiz şeyleri bildiği aşikar. Onların bildiğini biz bilmiyoruz, ama biz sadece yorum getiriyoruz. Bu noktada dışlardan da bazı spekülasyonların yapıldığı kanaatindeyim. Malum Biden’in seçim kazandıktan sonra yaptığı söylemleri biliyoruz. AK Parti iktidarına yönelik, sayın Erdoğan’a yönelik Amerika’da yapılan çalışmaları biliyoruz. Bize karşı tutumu zaten Amerika’nın belli. Duruşu, tutumu belli. Mevcut yönetimin bizi istemediğini biz biliyoruz. Dolayısıyla, mutlaka bunun arka planında dış güçlerin de bir çalışması olduğu düşüncesindeyim. Bu kadar şiddetli dalgalanmanın arkasında spekülatif bir çalışmanın olduğu kanaatindeyiz.”