AK Parti Milletvekili Hulusi Akar'a Kayseri'den dikkat çeken tepki

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın katıldığı bir etkinlikte yaptığı 'Eğitimin amacı bilgi edinmek değildir' sözleri tartışma konusu oldu. Akar'a Kayseri'den dikkat çeken bir tepki geldi: Saçmalamış! Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Milletvekili Hulusi Akar'a Kayseri'den dikkat çeken tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın katıldığı bir etkinlikte yaptığı ‘Eğitimin amacı bilgi edinmek değildir. Eğitimin amacı bir Allah korkusu iki kuldan utanmak’ sözleriyle tartışmaları beraberinde getirdi.

Koltuklar yükseldikçe, kendilerinin yükseldiğini sananlar!

AK Partili Akar’a, Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete’den sert tepki geldi. Karamete, ‘Kısaca saçmalamış’ dedi ve ekledi: ‘Neler saçmalıyorlar, nasıl tutarsızlıklar var konuşmalarında. Makamlardan düşmeyeceğini, koltuklar yükseldikçe, kendilerinin yükseldiğini sananlar!’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Hulusi Akar'a Kayseri'den dikkat çeken tepki

Neler saçmalıyorlar, nasıl tutarsızlıklar var konuşmalarında 

Karamete, tepkisinde ayrıca ‘kıssadan hisse’ dedirten bir örnek de vererek, şu ifadeleri kullandı:  Hulusi Akar:  ‘Eğitimin amacı bilgi değildir; Allah korkusu ve kuldan utanmaktır’ demiş. Kısaca saçmalamış, ama neden? Okuyun o zaman. Profesör bir öğrenciyi kürsüye çağırıp ‘Anlat bakayım dersi’ demiş. Öğrenci başlamış anlatmaya. Hoca, ‘Şimdi kürsünün üstüne çık, devam et’ demiş. Öğrenci kürsüye çıkıp devam etmiş. Hoca'dan yeni bir istek daha gelmiş: ‘Kürsünün üstüne bir sandalye koy, üstüne çık, öyle devam et’ Öğrenci denileni yine yapmış. Hoca ‘Şimdi sandalyenin üstüne tabureyi koy, öyle devam et’ demiş. Taburenin üzerindeki öğrenci artık düşmemek için dengesini kontrol ederek konuştukça dediklerinde tutarsızlıklar ve saçmalamalar başlamış. Hoca, bunun üzerine şu sözü söyleyerek dersi bitirmiş: İnsan yükseldikçe dediklerinde tutarsızlıklar olur, çünkü artık beyin söyleneni değil, bulunan yerden düşmemeyi önceler. Kimilerinin söylemlerine buradan bakın. Neler saçmalıyorlar, nasıl tutarsızlıklar var konuşmalarında. Makamlardan düşmeyeceğini, koltuklar yükseldikçe, kendilerinin yükseldiğini sananlara!