AK Parti Milletvekili Çopuroğlu: Sağlam adımlarla ilerliyoruz

AK Parti'de 8. Olağan İlçe Kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongreleri tamamlandı. Kongrelere AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da katıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

AK Parti Milletvekili Çopuroğlu: Sağlam adımlarla ilerliyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 12 Ekim tarihinde Bünyan’da başlayan AK Parti 8. Olağan İlçe Kongreleri sürüyor. Özellikle hafta sonlarına denk getirilen kongrelerde günde iki ilçe kongresi tamamlanıyor. Bu çerçevede son olarak Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongreleri yapıldı. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti Sarız ve Pınarbaşı ilçe kongrelerine katılarak teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Milletvekili Çopuroğlu: Sağlam adımlarla ilerliyoruz

Milletvekili Çopuroğlu, kongredeki konuşmasında, ilçe teşkilatlarının dinamizmini ve birlik ruhunun üst düzey olduğunu, yeni seçilen yönetimlere başarı dileklerinde bulundu. Çopuroğlu, “Partimizin gücünü yerel teşkilatlarımızdan alıyoruz, sizlerin bu gayretleri sayesinde hedeflerimize daha sağlam adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kongre sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Çopuroğlu, ilçelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Çopuroğlu, yeni yönetimlerin ilçelere ve Kayseri’ye hayırlı olmasını temenni ederek, kongreye katılan tüm teşkilat mensuplarına ve partililere teşekkür etti.