AK Parti Milletvekili Çopuroğlu: Birlik, beraberlik, kardeşlik…

Mevlüt Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 'Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyor, dualarınızın kabul olmasını niyaz ediyorum' dedi.

AK Parti Milletvekili Çopuroğlu: Birlik, beraberlik, kardeşlik…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bugün Mevlid Kandili… İslam dünyası için büyük önem taşıyan bu gün nedeniyle AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopurğlu da bir mesaj yayımlayarak vatandaşların Mevlid Kandilini tebrik etti. Mevlid Kandili mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Çopuroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz bu mübarek Mevlid Kandili'nde, tüm İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, bu gecenin manevi huzurunun yüreklerimize şifa, hayatlarımıza bereket getirmesini temenni ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyor, dualarınızın kabul olmasını niyaz ediyorum. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. ‘

Mevlid Kandili: 

Hicri takvime göre Rebiülevvel ayının 12. gecesine denk gelen Mevlid Kandili, Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olması nedeniyle İslam coğrafyası için önemli günler arasında yer alıyor.