AK Parti Milletvekili Akar'ın o belediye başkanından ne istediği ortaya çıktı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Yahyalı Belediye Başkanı ve adayı Esat Öztürk'ten ne istedi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Akar'ın o belediye başkanından ne istediği ortaya çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, ‘Aday Tanıtım Toplanıtısı’nda konuştuğu Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten ne istediği ortaya çıktı. Milletvekili Akar, Öztürk’e bakın neler söylemiş?

Cumhur İttifakı’nın Yahyalı Belediye Başkanı ve adayı Esat Öztürk’ün seçim bürosu dün açıldı. Açılışa AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, AK Parti ilçe Başkanı Adem Sarıçiçek, MHP İlçe Başkanı Nebi Akkuş, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. 

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Esat Öztürk, ilk dönem yüzde 58, ikinci dönem ise yüzde 68 oranında bir oy aldığını söyleyerek teşekkür etti. Aday tanıtım toplantısında Vekil Akar’ın Yahyalı’dan bir rekor beklediğini de söyleyen Öztürk, “Aday Tanıtım Toplantısı’nda Hulusi Akar Paşa’mız dedi ki; ‘Esat Öztürk Yahyalı’dan rekor bekliyoruz. Yüzde 70 oy bekliyoruz.’ Ben görüyorum ki bu rekoru biz kıracağız. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ derler. Bizim 10 yılda yaptığımız birçok projeyi sizler yakından biliyorsunuz. Yahyalı’ya şehirleşme yolunda önemli kademeler atlattık. Şimdide Mimarlık dönemimizde sizler için 70 proje hazırladık. Bu projeler ile Yahyalı’yı şahlandıracağız” diye konuştu.