AK Parti kongresine özel bilet
AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi'ne özel hatıra biletleri hazırlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’ne özel olarak hazırlanan isimli hatıra biletleri, bu tarihi günden anlamlı bir anı kalmasını isteyenler için tasarlandı. Kongre için hazırlanan özel biletler, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığından temin edilebilecek.
Kayseri’nin simgesi olan Erciyes Dağı’nın zirvesi, 3.917 metre rakıma sahip ve bu ilhamla, Kayseri’den tam 3.917 kişiyle Ankara’ya giderek kongreye katılım sağlanacak.
Hatıra biletleri, kongreye katılanlar için anlamlı bir anı niteliği taşırken, bu büyük buluşmaya uzaktan destek vermek isteyen vatandaşlar için de önemli bir hatıra olacak.