AK Parti Kayseri İl Başkanı belli oluyor! İşte adaylar

AK Parti'de yeni İl Başkanı kim olacak? Parti'de heyecanlı bekleyiş sürüyor. İsimleri İl Başkanlığı için geçenlerin heyecanlı bekleyişi objektiflere de yansıdı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Kayseri İl Başkanı belli oluyor! İşte adaylar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de yeni İl Başkanı kim olacak? Bu konuda partide heyecanlı bekleyiş sürüyor. AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda dün İl Başkanını belirlemek için temayül yoklaması yapıldı. 

Partinin Kayseri İl Başkanlığı'nda, yeni İl Başkanını belirlemek üzere yaklaşık 500 kişinin oy kullandığı ifade edilmişti. Temayülde partililerin İl Başkanı olarak görmek istedikleri isimler, mülakata da girecek. Mülakat sonucunda en az 3 en fazla 5 kişinin Ankara'daki Genel Merkeze çağrılacağı ve Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu isimler arasından yeni İl Başkanı belli olacak. AK Parti'de Genel Merkezi çağrılan isimler de ortaya çıktı. O isimlerin heyecanlı bekleyişi objektiflere böyle yansıdı!
AK Parti Kayseri İl Başkanı belli oluyor! İşte adaylar

AK Parti Genel Merkezine çağrılan ve şu anda heyecanla bekleyen İl Başkan adayları; Mevcut Başkanlık görevini yürüten Fatih Üzüm, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Kocasinan eski İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı görevini de yürüten Abdulkerim Yalçın ve MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer.

Diğer yandan AK Parti Genel Merkezi'nde bugün Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı da yapıldı.