AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Dikeç'e rakip oldu

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca atışındaki duruşu ile Dünya gündemine oturan Yusuf Dikeç'e rakip oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay gazetesi haber bülteninde…

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Dikeç'e rakip oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde milli sporcu Yusuf Dikeç, atış sırasındaki duruşuyla dünyada gündem oldu. Dikeç'in göz kapağı ve kulak koruması gibi teçhizat tercih etmeden yaptığı atış sırasındaki duruşu birçok sporcu tarafından da tekrarlanırken, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de katıldığı etkinlikte Dikeç’e rakip oldu.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Dikeç'e rakip oldu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy ile Erva Spor Okulları Koordinasyon Birimi’nde gerçekleştirilen İstişare Toplantısına katılan Üzüm, protokol üyeleriyle birlikte havalı tabanca atışı yaptı. Üzüm’ün bir eli cebinde, göz kapağı ve kulak koruması gibi teçhizatlar olmadan atış yapması, ‘Dikeç’e rakip geliyor’ yorumlarını da beraberinde getirdi.