AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu Kayseri'de…

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Kayseri Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu Kayseri'de…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kayseri 7. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Kitaplarını imzalayan Yenişehirlioğlu, o anları ‘Kitap; sendelediğinde koluna giren, çaresiz hissettiğinde yardımına yetişen, kaybolduğunu düşündüğünde yol gösteren en sadık arkadaştır… Kayseri 7. Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle bir araya geldik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ev sahipliğinden; kıymetli dostlarımıza ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’  ifadeleriyle paylaştı. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Yenişehirlioğlu’na Kayseri’yi ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ‘Sayın AK Parti Grup Başkanvekilim Zenginlikler Şehri Kayseri’mize hoş geldiniz. Her yıl rekorlar kıran ‘Okuyan ve Okutan Şehir Kayseri’nin kitapsever insanlarının büyük bir keyifle katıldığı 7. Kayseri Kitap Fuarı’nda hemşehrilerimizle bir araya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.’ dedi.