AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş:

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş:
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, partisinin Kayseri’deki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında, “Bayramda kucaklaşmayacağımız gruplar var. Ülkenin birliğine engel olmaya çalışanlara hasımlığımız devam edecek” dedi.
AK Parti il binasının bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Grup Başkanı Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti Grup Başkanı Vekili Mustafa Elitaş, bayramlaşma öncesinde yaptığı konuşmasında, “Kurban Bayramının arife gününde, ana muhalefet partisinin ve diğerlerinin yaptıkları meselelere girmek istemiyorum. İnşallah onlar da bayramdan önceki yanlışları, bayram vesilesiyle bir özeleştiri yaparak bundan sonraki süreçte milletin bütünlüğü ile onların değerlerine saygılı bir şekilde götürme imkanı bulurlar diye ümit ediyorum” dedi.
“Bayramda hiç kucaklaşamayacağımız, dargın olarak görmeyip düşmanlıklarından vazgeçemeyeceğimiz gruplar var.” diyerek konuşmasını sürdüren Elitaş, şunları söyledi:
“FETÖ terör örgütü 15 Temmuz günü bu milletin bekasına kastederek. Ülkemizi işgalcilere teslim etmek amacıyla bu vatanı bölmek için ortaya çıktılar. Bunlarla kucaklaşmamız mümkün değil. Nerede kripto FETÖ’cü varsa, nerede gizli bir Türkiye düşmanı varsa, bayram demeden ilgili kurum ve kuruluşlara bildireceğiz. PKK terör örgütünün mensuplarını ve DEAŞ mensuplarını da aynı şekilde bildireceğiz. Ülkenin birliğine bütünlüğüne ve kardeşliğine, bütün olmasına kim engel olmaya çalışıyorsa onlarla düşmanlığımız ve hasımlığımız aynı şekilde devam edecek. Bayram diye ülke düşmanlarını, İslam düşmanlarını göz ardı etmemiz mümkün değil.
Bu işleri yaparken sosyal medyada paylaşarak değil, yetkili kurum ve kuruluşlara bildirerek, görevlilerin görevlerini hızlı bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak bizim esas görevimizdir diye düşünüyorum.”