AK Parti Felahiye'de Başkan belli oldu

AK Parti'de kongre süreci devam ediyor. Partinin Felahiye ilçe kongresi de tamamlandı. Yapılan kongre sonrasında bir süre önce atanan Kemal Korkmazyiğit bu kez seçilmiş Başkan oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Felahiye'de Başkan belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Partide Felahiye ilçe kongresi de tamamlandı. Yapılan kongre sonrasında seçime tek listeyle giren Kemal Korkmazyiğit ilçe Başkanı seçildi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 'Coşkunuza, heyecanınıza maşallah Felahiye' açıklaması yaptı.

AK Parti Felahiye'de Başkan belli oldu

Üzüm, yeni yönetimi tebrik etti

Üzüm, '8.Olağan Felahiye İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizin ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, İlçe Başkanı seçilen Kemal Korkmazyiğit Başkanımız ve yönetimini yürekten tebrik ediyoruz' dedi.

AK Parti Felahiye'de Başkan belli oldu

Diğer yandan kongreye AK Parti Kayseri Milletvekili  Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve partililer katıldı. Diğer yandan AK Parti Hacılar'da dün yapılan kongrede Yasin Mutlu ilçe Başkanı olarak seçilmişti. Tomarza'da da Turgut Koç, partinin yeni ilçe Başkanı oldu.