AK Parti'den Kayseri'nin ünlü ismine taziye ziyareti

Kayseri'de yaklaşık 50 yılı aşkın süredir kuru kahve işi yapan İlhan Billur, bir süre önce eşini kaybetti. AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve partinin İl Başkanı Fatih Üzüm, Billur'u iş yerinde ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerinde bulundular. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'den Kayseri'nin ünlü ismine taziye ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Millet Caddesi’nde hizmet veren, kentin tanınmış kuru kahvecilerden İlhan Billur, babasının 1960 yılında kurduğu işletmeyi kardeşleriyle birlikte  yıllardır devam ettiriyor. Özellikle kentte zaman zaman uzun kahve kuyruklarının oluşmasıyla da bilinen mekanın ortaklarından İlhan Billur, bir süre önce eşi Ferda Billur'u kaybetti. Acı haberin ardından Ferda Billur, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü öğle namazını müteakip Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

AK Parti'den Kayseri'nin ünlü ismine taziye ziyareti

İş yerinde ziyaret ettiler

Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından AK Partili isimler, Kayseri'nin ünlü ismine taziye ziyaretinde bulundu.  AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Billur'u, Millet Caddesi'ndeki iş yerinde ziyaret etti. 

AK Parti İl Başkanı Üzüm'den ziyaretle ilgili açıklama

Ziyaretle ilgili olarak Başkan Üzüm, 'TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Hulusi Akar ile birlikte Şehrimizin değerli iş insanlarından İlhan Billur’un vefat eden eşi Ferda Billur için taziye ziyaretinde bulunduk. Merhumeye Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz' ifadelerini kullandı.