AK Parti'den, İYİ Parti'ye Bilgileri dışında üye yapıldılar cevabı!

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, Koçcağız köyünde bazı vatandaşlar Bilgileri dışında AK Parti'ye üye yapılmış şeklinde İYİ Parti'den bir süre önce yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

AK Parti'den, İYİ Parti'ye Bilgileri dışında üye yapıldılar cevabı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’den bir süre önce yapılan, “Kocasinan İlçesi Koçcağız Köyünde yaşayan Tuğran Ailesinden İYİ Parti’ye Toplu Üye katılımı gerçekleşti” haberinin ardından AK Parti Kocasinan İlçe yönetimi harekete geçti.
E-devlet üzerinden siyasi parti bilgilerini sorgulayan bazı aile üyelerinin  bilgileri dışında AK Parti’ye üye yapıldığı ve üyeliklerini sonlandırıp, İYİ Parti’ye geçtiklerine dair haberlerin ardından açıklama yapan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, “Yalan siyasetiyle düzmece algı hareketinin yorumunu hemşehrilerimize  bırakıyorum” dedi.

OKANDAN: YALAN, DÜZMECE ALGI HAREKETİ…
Okandan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Koçcağız Mahallesinde bir ailenin isteği ve bilgisi dışında AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından üye yapıldığı, buna da tepki olarak istifa edip, İYİ Parti’ye geçtiği haberi bir kez daha yalanlar silsilesinde yerini aldı. Bu haberden en ufak haberi olmayan aile daha önceden bilgisi dışında hiç bir şekilde AK Parti’ye üye olmamışken yapılan bu hareketin yanlışına tepki olarak AK Parti ailemize katılma kararı almıştır. İlçe Başkan Yardımcımız Melik Ademoğlu'nun ziyaretinde AK Parti’nin duruşu ve tavrından memnuniyetini dile getiren ailemize aramıza katıldıkları için memnuniyetimizi dile getirirken, yeniden hoş geldiniz diyorum. Yalan siyasetiyle düzmece algı hareketinin yorumunu da yüce gönüllü hemşehrilerimize  bırakıyorum. Kalın Sağlıcakla.

'Bilgimiz dışında AK Parti'ye üye yapılmışız' diyen aile bakın ne yaptı?