AK Parti'den dikkat çeken Pınarbaşı hamlesi!

Kayseri'de yerel seçimlerin iki kez tekrarlandığı Pınarbaşı ilçesine AK Parti heyetinden dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'den dikkat çeken Pınarbaşı hamlesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’de bu yıl yapılan yerel seçimlerin en çekişmeli geçtiği adreslerden birisi hiç şüphesi Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi oldu. İlçede tüm Türkiye’de olduğu gibi ilk olarak 31 Mart’ta sandık başına gidildi. Seçim gecesi yaşananlar ise ülke gündemine oturdu. Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı ile CHP’li adayın kıyasıya yarıştığı seçim, gerginliklere sahne olurken yapılan itirazların ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ilçede seçimi iptal etti. İkinci seçim tarihi olarak ise 2 Haziran belirlendi. Pınarbaşılılar 2 Haziran Pazar günü bir kez daha sandık başına giderek seçimini yaptı. Seçimin kazananı CHP’li Deniz Yağan oldu. 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından Başkan Yağan’a gelen bir ziyaret ise dikkat çekti. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm ile il yöneticileri Pınarbaşı Belediyesini ziyaret etti. Ziyarete ilişkin bir paylaşım yapan Başkan Büyükkılıç, “Pınarbaşı Belediye Başkanımız Deniz Yağan'a misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

AK Parti'den dikkat çeken Pınarbaşı hamlesi!