AK Parti'den Bünyan'a çıkarma!

AK Parti Kayseri İl ve İlçe teşkilatları ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Bünyan Belediyesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'da

AK Parti'den Bünyan'a çıkarma!

AK Parti Kayseri İl ve İlçe teşkilatları ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Bünyan Belediyesini ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Bünyan Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette İl ve İlçe yönetimleri de yer aldı. Heyet, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile bir araya geldi.

AK Parti'den Bünyan'a çıkarma!

Görüşmede, Bünyan ilçesinde gerçekleştirilecek yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Başkan Metin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum" dedi. 

Muhtarlarla buluştular

Bünyan'ı ziyaret eden AK Parti ekibi Bünyan İlçesi'nde mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Başkan Memduh Büyükkılıç buluşmayla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bünyan’da vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında en önemli yardımcılarımız olan muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızla her daim uyum içerisinde çalışıyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını bir bir yerine getiriyoruz."

AK Parti'den Bünyan'a çıkarma!