AK Parti'de Yeşilhisar adayları görücüye çıktı!

AK Parti'de Yeşilhisar İlçe Başkanı kim olacak? AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve adaylar parti genel merkezinde... Yapılacak görüşmelerin ardından isim netleşecek.

AK Parti'de Yeşilhisar adayları görücüye çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de geçtiğimiz Aralık ayında Yeşilhisar İlçe Başkanı Mustafa Çeçen'in istifa ettiği haberleri ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "İstifa yok. Başkanımız İl istişare heyetinde görev alacağı için ilçe başkanlığı görevini bırakacak. Şu an halen görevinde, yönetim de görevde. 2-3 arkadaşımız başkanlık için konuşuluyor, görüşülüyor. Genel merkezimize bu isimleri bildireceğiz ve yeni başkanımız belli olacak. Bunun haricinde olumsuz bir durum yok. Kavga, tartışma, sıkıntı, sorun yok" açıklaması yapmıştı.
AK PARTİ'DE YEŞİLHİSAR MESAİSİ...
Aralık ayında yaşanan bu gelişmenin ardından AK Parti Genel Merkezi’nde Yeşilhisar mesaisi yaşandı. 
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, parti genel merkezi önünde çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, “Yeşilhisar ilçemizde yapacağımız yeni görevlendirmeler için Başkanlarımızla birlikte Ankara Genel Merkez’imizdeyiz” ifadelerini kullandı.
Diğer yandan Çopuroğlu ve beraberindekiler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret etti. Çopuroğlu, “Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’yi Yeşilhisar ilçemizdeki adaylarımız ile birlikte Genel Merkez’imizde ziyaret ettik” dedi.

AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu: İstifa yok! Görev değişikliği...

Haberin detayları için TIKLAYIN