AK Parti'de kuruluş pozu!

AK Parti'de kuruluş pozu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de il, ilçe teşkilatları, belediye başkanları partinin kuruluş etkinlikleri kapsamında Ankara’da düzenlenen resepsiyona katıldı.  AK Partililer, Ankara’da Kayseri pozu verdi.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “18 yıl önce çıktığımız bu kutlu davada ülkemizin zorlu günlerinde bir güneş gibi doğan, mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Partimiz 18 Yaşında. Kurulduğu günden bu yana partimize ve ülkemize hizmet eden bakanlarımız, milletvekillerimiz teşkilatımızın tüm mensuplarıyla Kuruluş Yıldönümü için verilen resepsiyonda bir aradayız” dedi.

ÖZHASEKİ'YE ZİYARET

Diğer yandan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, Ankara ziyaretleri kapsamında Milletvekili Mehmet Özhaseki'yi de ziyret ettiklerini belirterek, "Teşkilat mensuplarımız ile birlikte bir dizi program ve toplantılar için bulunduğumuz Genel Merkezimizde Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ile bir araya geldik. Sayın Bakanımıza her zamanki gibi göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 Haber: Cafer ZENGİN