AK Parti'de kongre süreci başlıyor! İl Başkanından dikkat çeken açıklamalar

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 12 Ekim'de başlayacak 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Üzüm, 'Eksiklerimizden ders alarak siz değerli milletimizin yanında olan bir kadroyla yola devam etmeyi sizlerle el ele gönül gönüle yürümeyi sürdüreceğiz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti'de kongre süreci başlıyor! İl Başkanından dikkat çeken açıklamalar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de heyecan dolu kongre süreci başlıyor. 12 Ekim’de başlayacak 8. Olağan Kongre öncesi AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm önemli açıklamalarda bulundu. 

İl Başkanı Üzüm, “AK Parti olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 23 yıldır bu topraklarda yazığımız destanı milletimizin desteğiyle daha güçlü, daha genç ve daha dinamik bir yapıyla yukarıya taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

‘Kongre sürecimiz başlıyor’

Eksikliklerden ders aldıklarının altını çizen Başkan Üzüm, “Yepyeni bir dönemin devamının habercisi olarak büyük bir coşku ve heyecanla 8. Olağan Kongre sürecimize başlıyoruz. Hep birlikte omuz omuza memleketimizin gelişimi milletimizin refahı ve devletimizin bekası için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. ‘Siz olmadan asla olmaz’ diyerek, eksiklerimizden ders alarak siz değerli milletimizin yanında olan bir kadroyla yola devam etmeyi sizlerle el ele gönül gönüle yürümeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘Heyecanımız ilk günkü aşk ile her daim diri kalacaktır’

“Hedefimiz büyük Türkiye” diyen Üzüm açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Yolumuz uzun ve meşakkatli ama sizin desteğiniz ile hep bir hep ileri düsturuyla başaracağız. Biz AK kadrolarımızla bu millete hizmetkar olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu heyecanımız ilk günkü aşk ile her daim diri kalacaktır. Bu kutlu yolda siz değerli hemşehrilerimizi kongrelerimize bizimle birlikte olmaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”