AK Parti'de gizemli buluşma! Nerede buluştular, ne konuştular

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile partinin İl Başkanı Fatih Üzüm bir araya geldi. İkilinin buluştuğu mekan merak konusu oldu. Gözlerden ırak bir yeri tercih eden ikilinin ne konuştukları merak konusu oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de gizemli buluşma! Nerede buluştular, ne konuştular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'le buluştu. Spor kıyafetleri ile dikkat çeken ikilinin buluştuğu mekan merak konusu oldu. Fatih Üzüm bu konuda merak edilen bir ayrıntıya dikkat çekti. Çopuroğlu ise buluşmanın ana gündemini açıkladı. 

Nerede buluştular, ne konuştular?

Kayseri'de gözlerden ırak bir yerde bir araya gelen Milletvekili Çopuroğlu ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm'ün sohbeti merak konusu oldu. Çopuroğlu, buluşmayla ilgili olarak gündemlerinin siyaset olduğunu dile getirdi. Çopuroğlu, 'İl Başkanımız Sayın Fatih Üzüm ile 
gündemimiz siyaset' açıklaması yaptı. 

Ev sahibinin Üzüm olduğu ortaya çıktı

Diğer yandan Fatih Üzüm ise buluşmayla ilgili sosyal medya paylaşımında ev sahibi olduğuna vurgu yaptı. Üzüm, 'Sayın Vekilimiz Şaban Çopuroğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Kayseri’mizin geleceği adına yaptığımız çalışmalar ve istişareler, hız kesmeden devam ediyor' ifadelerini kullandı. 

AK Parti'de gizemli buluşma! Nerede buluştular, ne konuştular

İkili ne konuştu?

İkili siyaset gündemi ile ilgili ne görüştü? Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Yorulanlar kenara çekilsin' çıkışı ile birlikte Kayseri'de de önümüzdeki süreçte bir kenara çekilme ya da değişim olacak mı? Bu gibi gelişmeler de merak ediliyor.