Ahmet Turan Öztürk vefat etti

Beyin kanaması teşhisiyle Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı Ahmet Turan Öztürk vefat etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ahmet Turan Öztürk vefat etti

Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı, Timadoor Yangın ve Çelik Kapı'da Timadoor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Öztürk 16 gündür Kayseri Şehir Hastanesi'nde beyin kanaması teşhisiyle tedavi görüyordu.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde nöroloji servisinde mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısından dolayı tedavi gören ulusal bir kanalda Esra Erol'un sunduğu programda Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı olarak tanınan Ahmet Turan Öztürk vefat etti.

Ahmet Turan Öztürk, 15 Ağustos Perşembe günü (yarın) öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazıyla Develi İlçesi'nin Çomaklı Köyü'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Ahmet Turan Öztürk vefat etti

Vefat haberini eşi Ayşegül Teyrek Öztürk verdi

Ahmet Turan Öztürk vefat haberini eşi Ayşegül Teyrek Öztürk şu ifadelerle duyurdu; "Anadolu'nun kurak topraklarını yeşertmeye adanmış bir ömür...

Hayatını vatanına, insana ve toprağa adadı. Elinde bir pet şişe, kavurucu güneşin altında, binlerce fidana can suyu oldu; onların köklerine kendi ruhundan bir parça verdi. Bugün o binlerce fidan, vatanına ve milletine bağlı birer çınar oldu.

Kuşlara yuva, toprağa oksijen verdi, ağaç oldu. Dört cana ise hayat boyu rehberlik eden, doğruluktan asla sapmayan bir baba oldu.

Koca yüreğiyle herkese ve her şeye yeten, her nefesinde iyiliği arayan babamız Ahmet Turan Öztürk, salı günü beyin ölümünün ardından bugün kalbinin durmasıyla Hakk'a yürüdü. Cenaze namazı, yarın (15 ağustos perşembe) öğle namazına müteakiben Kayseri - Develi - Çomaklı Köyü'nde defnedilecektir.. Allah rahmet eylesin, Rabbim cenneti ile mükafatlandırsın"

Ahmet Turan Öztürk vefat etti

Beyin kanaması teşhisiyle tedavi görüyordu

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Çomaklı Mahallesi'nden olan ünlü Aile Terapisti ve İlişki Uzmanı Ahmet Turan Öztürk, sosyal paylaşım sitesinden 5 Ağustos'taki mesajında, "Değerli Gönül Dostlarım İy Dilek ve dua'larınıza muhtacım! Beyin kanaması teşhisiyle yedi günden beri Kayseri şehir Hastanesi nöroloji servisinde yatmaktayım. Ciddi mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısından muzdaribim. Dua talep ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kayseri Olay Haber olarak Ahmet Turan Öztürk'e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.