Ahmet Duman'ın sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz hafta sağlık sorunlarından dolayı hastaneye kaldırılan ve tedavisi devam eden Ahmet Duman, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Duman, mesajında neler söyledi? Detaylar Kayseri haberinde...

Ahmet Duman'ın sağlık durumu nasıl?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gültepespor antrenörü Ahmet Duman, sağlık problemlerinden ötürü bir süredir hastanede tedavi altında bulunuyor.

Duman, sosyal medya hesabından sağlık durumunu merak edenler için paylaşımda bulundu. Bu süreçte kendisine geçmiş olsun dilekleri gönderen yüzlerce seveninin olmasının moral kazandırdığını dile getiren Duman, ‘Yaptırdığım kan tahlilleri sonucu beyaz kanın yüksek çıkması sebebi ile Fakültede yatış verildi. Ne kadar yatırılacağım sonuçlar tahliller ve tedavi süreci pazartesi salı belli olacaktır. Bu süreçte telefonların çoğuna yetişemiyor cevap veremiyorum kusuruma bakmayın (kanda teste Ultrasonda tomografide serumda olduğumdan dolayı) Whatsapp’tan mümkün olduğunca dönüş yapabiliyorum’ dedi.

Duman: Sabırsızlıkla bekliyorum

Bu süreçte yanında olan herkese teşekkür eden Duman, ‘Bu kısa sürede arayan soran gelen giden msj atan yüzlerce seveninin olması beni ayrı sevindirip moral oldu. Aileme ASKF başkanıma yöneticilerime, Futbol il temsilciliğim oda başkanım tüm kulüp Başkanlarım Gültepespor ailem hocalarım abilerim kardeşlerim akraba eş dost ailem sporcularım telefonla beni arayıp ta dönemediğim herkese. Velilerim şirket arkadaşlarım camiadaki tüm gönlü güzel insanlar yani tek tek isim isim aklımda ama yazacak olsam burası yetmeyecek biliyorum herkese teşekkür ediyorum. En kısa zamanda aranızda olmayı sabırsızlıkla bekliyorum’ ifadelerini kullandı.