Ah Erciyes'im Vah Erciyes'im

Ah Erciyes'im Vah Erciyes'im
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor, gün geçtikçe eriyor. Sahip çıkılmadığı 3. Lige kadar gerileyen Mavi-Siyahlılar, adeta kaderine terk edilmiş durumda.

Van deplasmanına para olmadığı için gidemeyen Erciyesspor, 01 Ekim Pazar günü sahasında Gölcükspor’u konuk etti. Yönetim anlamında da büyük sorun yaşayan Mavi-Siyahlılar, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Şu ana kadar oynamış olduğu 6 maçta 5 yenilgi, 1 beraberlik alan Erciyesspor, bu yenilgiyle -2 puanla son sırada kaldı.

Kapanmakla karşı karşıya kalan 85 yıllık kulüpte asbaşkan Yaşar Çalışır, 50. dakikada hakemin verdiği kırmızı kart sonrasında takımı sahadan çekmek istedi. Orta hakem Oğuzhan Aksu ile tartışan Çalışır, tribüne gönderildi. Futbolcuların, sahadan çekilme kararına tepkisiz kalmaları da dikkatlerden kaçmadı.

4 Ekim’de Olağanüstü Genel Kurul kararı alındığı ifade edilen kulüp, tek bir maça dahi çıkmaması durumunda direkt olarak Bölgesel Amatör Küme’ye düşmüş olacak.

Maç sonunda her iki teknik adamda açıklamada bulunmadı. 6 haftada rakip filelere gol atamayarak, kümede kalma yolunda zor günler yaşayan Kayseri Erciyesspor, 7 Ekim Cumartesi günü Tire 1922 Spor’un konuğu olacak. Mavi-Siyahlı kulübün bu maça çıkıp çıkmayacağı da merak konusu oldu.