AGD'de yeni dönem çalışmaları konuşuldu

Anadolu Gençlik Derneği 49. Dönem Şube Sorumluları ve Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AGD'de yeni dönem çalışmaları konuşuldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 49. Dönem Temmuz Ayı Şube Sorumluları ve Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı ve AGD üyeleri katılım sağladı. 

AGD'de yeni dönem çalışmaları konuşuldu

Toplantı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından AGD Genel Başkanı Salih Turhan bir konuşma yaptı. Turhan’ın konuşmalarının ardından genel başkan yardımcıları, şube başkanları ve şube sorumluları rapor sunumları gerçekleştirdi.Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Arıkan’da burada önemli açıklamalarda bulundu. 

AGD'de yeni dönem çalışmaları konuşuldu

Toplantıya ilişkin kareler paylaşan Arıkan, “Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Ömer Faruk Çağrıcı ile Anadolu Gençlik Derneğimizin 49. Dönem Şube Sorumluları ve Şube Başkanları Toplantısına katıldık. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmalarda kolaylıklar diliyorum.” dedi.