Afyonlular Kayseri Valisini unutamıyor! Bakın şimdi ne yaptılar?

Bir önceki görev yeri Afyonkarahisar olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek için Afyonlu bir aile bakın ne yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Afyonlular Kayseri Valisini unutamıyor! Bakın şimdi ne yaptılar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

12 Mayıs 2022 tarihinde  Resmî Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı valiler kararnamesi ile Kayseri valisi olarak atanan Gökmen Çiçek 18 Mayıs’ta Kayseri’ye gelerek görece başlamıştı. Vali Çiçek Kayseri’ye Afyonkarahisar’dan gelmişti. Çiçek’i Afyonlular göz yaşlar içerisinde Kayseri’ye uğurlamıştı. 

Sıcak ve samimi tavırları ile dikkat çeken Vali Çiçek Kayseri’ye ilk geldiğinde de, “Kayseri’ye vali olmaya değil, Kayseri’nin evladı olmaya geldim” ifadelerini kullanmıştı. Kayseri’nin de kısa sürede bağrına bastığı Çiçek’i Afyonlular unutamıyor. 

Afyonlu bir aileden Vali Çiçek’e dikkat çeken bir ziyaret geldi. Afyonlu aile ikiz çocuklarına Gökmen ve Çiçek adını verdi. Aile Vali Çiçek’i makamında ziyaret etti. Valilik makamında keyifli zaman geçirdi. Vali Çiçek’in çocukları görünce duyduygu mutluluk kameralara yansıdı. Çiçek, çocuklara oyuncak da hediye etti.