Afiş tartışmasına Birlik Başkanı da katıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından asılan, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kaldırılan 'Kapadokya'nın Merkezi Nevşehir'e Hoş Geldiniz' tartışmalarına Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı da dahil oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Afiş tartışmasına Birlik Başkanı da katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce bir üst geçide asılan ‘Kapadokya'nın Merkezi Nevşehir'e Hoş Geldiniz' afişinin Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kaldırılması ile başlayan tartışmalara Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı da dahil oldu.

Afiş tartışmasına Birlik Başkanı da katıldı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Pınarbaşı, ‘Nevşehir yeni değil, asırlardır Kapadokya'ya ev sahipliği yapmaktadır. Bunu da dile getirmenin hiçbir sakıncası ve zararı yoktur. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Rasim Arı'nın ilimizin tanıtımına katkı sağlamak amaçlı astırmış olduğu afişin kaldırılması etik ve doğru değildir. Kim ilimize katkı sağlayacak bir çalışma yapıyorsa geçmişte olduğu gibi bugün de bizler destek olmaktayız. Burdan yine ifade etmek gerekiyorsa Sayın Başkanın da dediği gibi, Kapadokya'nın Merkezi Nevşehir'dir.’ diye konuştu.