AFAD uyardı! Kayseri'de durum ne?

AFAD, Meteoroloji'den alınan bilgiye göre vatandaşları uyardı. Yağışlar hangi illerde etkili olacak? Yerel kuvvetli olması beklenen yağışlar sonrasında ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Peki Kayseri'de durum ne? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AFAD uyardı! Kayseri'de durum ne?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye dikkat çeken AFAD vatandaşları uyardı. Alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre bazı illerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Bu iller arasında Kayseri var mı?

Buna göre Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile kuzey ve batı kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da yerel kuvvetli, Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum'un kuzeydoğusu, Ağrı'nın doğusu ile Iğdır'ın batısında yerel olarak kuvvetli; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AFAD uyardı! Kayseri'de durum ne?

AFAD, 'Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz' uyarısı yaptı. 

AFAD uyardı! Kayseri'de durum ne?

AFAD risk haritası paylaştı

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hava durumu ile ilgili risk haritasını da paylaştı. Haritada Kayseri yeşil renkte yer aldı. Yani Kayseri için 'tehlike yok' denildi.