AFAD açıkladı: Sünger fabrikasındaki yangına kaç ekip müdahale etti?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde'de bulunan sünger fabrikasında dün çıkan yangının ardından AFAD,yangına nasıl müdahale edildiğini açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

AFAD açıkladı: Sünger fabrikasındaki yangına kaç ekip müdahale etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dün Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde'de bulunan sünger fabrikasında çıkan yangının büyüklüğü Kayseri AFAD’ın paylaştığı verilerle daha net anlaşıldı.

 

AFAD açıkladı: Sünger fabrikasındaki yangına kaç ekip müdahale etti? Kayseri AFAD tarafından paylaşılan bilgiye göre; Çıkan yangına, ilk anda; Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Ekipleri 11 Yangın Söndürme Aracı ve 30 personelle müdahaleye başladığı belirtilirken; yangını kontrol altına almak için daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediye itfaiyesi 12 araç, 46 personel ve 10 stajyer öğrenci ile dahil oldu. 

 İlçe belediyelerinin 3 su tankeri ile destek verdiği yangına müdahaleye; Kayseri AFAD’ın 2 araç ve 8 personel ile destek verirken;  Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü de 5 trafik, 12 asayiş, 2 Toma, 50 personel ile bölgeye intikal ederek yangına müdahale etti.