'Adli ve idari süreçler titizlikle yürütülecektir'

Dün akşam saatlerinde Kayseri'de infiale yol açan taciz iddiasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, 'Konuyu, yakından takip ediyoruz.' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Adli ve idari süreçler titizlikle yürütülecektir'

Kayseri’de bir Suriyeli’nin küçük yaştaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasının ardından başlayan olaylar sonrası, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler açıklamalarda bulundu. Milletvekili Böhürler, gereken adımların atıldığını söylerken, resmi makamlarca yapılan açıklamalar dışında herhangi bir bilgiye itibar edilmemesini istedi. 

Böhürler açıklamasında, “İlimiz yaşanan üzücü olayla ilgili olarak güvenlik güçlerimiz ve ilgili kurumlarımız, hızla ve etkin bir şekilde müdahale etmiş, gereken adımları atmıştır. Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Hemşehrilerimizin resmi makamlarca yapılan açıklamalar dışında herhangi bir bilgiye itibar etmemelerini rica ediyoruz. Konuyu, yakından takip ediyoruz. Adli ve idari süreçler titizlikle yürütülecektir.” ifadelerini kullandı.